skip to Main Content
 1. Az árukészlet felülvizsgálata 24-48 órán belül történik meg, ezért előfordulhat, hogy egy adott termék még megtalálható a katalógusban, de idő közben értékesítésre került.
 2. A Chat, Messenger funkció mindenki számára elérhető. Amennyiben kérése, illetve kérdése volna, nyugodtan írjon itt, vagy hívjon telefonon.
 3. Akinek nem okoztam csalódást és mindent korrektnek, tisztességesnek talált, azt megkérném, hogy értékelje az oldalt, és kommentben le is írhatja a tapasztalatait, hogy mindenki lássa!
 4. Beszámítás vagy csere az összes felszerelésre érvényes; minden cserét meghallgatok, de csak és kizárólag, JÓ MINŐSÉGŰ és JÓ ÁLLAPOTÚ felszereléssel keressetek. Amennyiben kérdésed van, vagy keresel valamit, vagy tanácsra van szükséged írj nyugodtan. A csereár magasabb. MINDEN AJÁNLATOT MEGHALLGATOK!
 5. Minden jellegű horgászfelszerelést felvásárlok bármilyen értékben, akár 1 napon belül. Természetesen, ha meg tudunk egyezni
 6. Kölcsönös tiszteletadáson alapuló magatartást, kérdést, üzenetet, megnyilvánulást szeretnék kérni mindenkitől. Aki nem képes a normális viselkedés betartására, azzal semmilyen formában sem kötök üzletet!!!
 7. Az adás-vétel lebonyolítása Pécs és vonzás körzetében személyesen. Futárszolgálattal, az ország bármely pontjára megoldható.
 8. EGYEDÜLÁLLÓAN minden termékre garanciát vállalok, amely 24 órán belül reklamálható meg.
 9. Új, újszerű és használt felszerelések is megtalálhatók az oldalon. Minden termék, szakszerűen átnézett leellenőrzött csalódásmentes állapotban kerül eladásra.
 10. Az összes postázni kívánt felszerelés, biztonságos csomagolásban kerül feladásra. (orsók: pl. kemény karton, pufi fóliával bélelve / botok: pl. kemény pvc csőben vagy kemény karton dobozban, hungarocellel, pufi fóliával biztosítva stb.)
 11. Minden sikeresen lebonyolított üzlet után, a vásárló egy strapabíró kültéri horgász matricát kap ajándékba! Kocsira, horgász dobozra, üvegre, fészerre, bármire felragasztható.
 12. Itt szinte mindent megtalálsz. Nem biztos, hogy azonnal minden felkerül az oldalra, ezért nyugodtan érdeklődj, lehet hogy tudok segíteni.
 13. Minden hónap elején egy készség, kiegészítő, felszerelés elajándékozásra kerül, jótékony célzattal, teljesen INGYEN!
 14. Az megadott árak, átgondolt, megfontolt, tudatos döntés eredményei. Származását, eredetét, ritkaságát, kelendőségét, szervizhátterét figyelembe véve! Én mindenkit szeretnék korrekten, megbízhatóan kiszolgálni, úgy hogy mindenki boldog, elégedett legyen a lebonyolított üzlet után!
 15. A reklamáció jogával, a felszerelés átvételétől számított 24 órán belül, élni lehet!
 16. Az árképzés, gondosan megfontolt, komoly és széleskörű szakmai hozzáértés mellett született, ezért kérnék mindenkit, aki szakérteni, bírálni szeretne, az kérem máshol tegye.
 17.  A tévedés,árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk.
Back To Top