skip to Main Content

FINN-NOR Marquesa MA20II

99 990 Ft

-FISH BANDITA- 😎🎣

Egyetlen alkalommal kipróbált. Új állapotban.

Fin-Nor Marquesa Lever Drag 2 Speed tengeri trolling orsó egy kompakt hengermulti kompromisszumok nélkül, ha egy olyan orsóval szeretne tengeren horgászni, ami nem fogja cseben hagyni.

A Fin-Nor Marquesa a prémium trolling orsó a márka orsói között, precíziósan megmunkálva 6061-es alumíniumból, hogy könnyebb, erősebb, gyorsabb és kifinomultabb legyen, mint a többi szuperméretű multi orsó. A Marquesa emellett lehetőséget nyújt a horgászok számára, hogy sokkal kisebb orsón erős zsinórral vágjanak neki a sósvízi horgászatnak. Az erőteljes, 2 fokozatú rendszer lehetővé teszi a horgász számára, hogy alacsony áttételen fárassza ki a kapitális halakat. Ez az ideális kompakt, felső állású orsó hatalmas erőt rejt és számtalan világrekordot tudhat maga mögött. 20 és 25 kg-os fékerővel kevés ilyen orsó rendelkezik. Az orsók oldalába egy vitorláshal van gravírozva. Az orsók jobbkezes változatban kerültek forgalomba, ez azt jelenti, hogy a felsőállású orsó hajtokarja a jobb oldalon van, így jobb kézzel kell tekerni.

Megmunkált 6061 alumínium váz és oldallap

Könnyen használható 2 sebességes rendszer

Szénszálas fékrendszer

5 kerámia golyóscsapágy 

Leírás

RÉSZLETFIZETÉSI lehetőség, az értékesebb termékeknél lehetséges. Visszavásárlási garanciát természetesen adok.Olcsóbb,drágább CSERE is lehetséges minden termékemnél,viszont csak jó minőségű,és jó állapotú felszereléssel keressetek.A csereár magasabb!Minőségi horgászfelszerelés felvásárlás van!Keress bizalommal.Köszönöm.Üdv 🎣😎🤝

📞/ 06205085500 /

Back To Top